​✓ Totaloplevelser​

✓​ Kvalitetsmaterialer​

✓ God rådgivning​

​✓ Mere end 20 års erfaring

Om Å HUSE A/S​

I Å Huse går værdier som omhyggelighed, perfektionisme, kreativitet og god smag hånd i hånd med visionen, om at kunne gøre en forskel.

​Denne forskel skal kunne mærkes og opleves af vores kunder.

Det er derfor vores målsætning, at alle kunder skal have en totaloplevelse, ved at vælge Å Huse i Jylland. Det skal føles rigtigt hele vejen og det er vigtigt for os at vore kunder er trygge ved processen. Så kan vi skabe det ultimative rum for det mest værdifulde i vores travle hverdag - nemlig vores fritid. Krav og behov defineres.

At vælge de rette materialer til drømmehuset, sikrer en værdifast investering. Vi anser det derfor også, som en del af vores ansvar, at vores kunder får en korrekt rådgivning. Vi kender markedet, såvel som de nye trends og har en god fornemmelse for en fremtidssikret og god smag. Vi er derfor heller ikke bange, for at involvere os i vores kunders ønsker. 

Vi holder hvad vi lover . og så er den ikke længere! Vi glæder og til at høre om Jeres drømme og om hvordan I har lyst til at indrette jeres nye fritidsbolig. Kom forbi og se vores sommerhuse og fritidshuse !​​

​​Kontakt os for en uafhængig og professionel rådgivning i alle sager omkring opførsel af dit nye sommerhus

​​​​Ring og hør nærmere​​

​Vidste du at...

  • ​​​Å Huse A/S​ opfører dit drømmehus på din nyetablerede grund
  • ​​ Å Hu​se A/S​ river dit gamle hus ned, og opfører dit nye drømmehus

Læs mere

Kontakt

Tlf.: 24 28 33 00

E-mail: ​​info@aahuse.dk​​​

CVR-nr.: 31938880

​Adresse

Å HUSE A/S​

Aastrupvej 63 B
​6100 Haderslev

​Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt